Fransa Turistik Vize

Fransa Turistik Vize almak için, profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Vize işlemlerinizi, işinin ehli ve bu konuda uzun yılların deneyimine sahip, profesyonel danışmanlarımız ve ekonomik fiyatlar ile olabildiğince süratli bir şekilde sonuçlandırmaktayız. Fransa turistik vize başvurusunda gereken evraklardan, iletişim kurulan Büyükelçilik ve Başkonsolosluklarda evrak takibine kadar geniş kapsamlı bir hizmet sunuyor; yetkili ve akredite bir acente olmanın gerektirdiği gibi hatasız ve eksiksiz bir başvuru süreci geçirmenizi sağlıyoruz.

Vize İşlem Merkezi ile Fransa Turistik Vize

Son beş yıl içerisinde Shengen vizesi için parmak izi verdiyseniz, Fransa vizesi almak için değil şehrinizden, evinizden dâhi çıkmadan; ofisimize gelmeden güvenli, hızlı ve en ekonomik yolu tercih ederek şirketimiz aracılığıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Meslek grubunuza göre değişen güncel vize evraklarını ve vize ücretlerine dair sizi eksiksiz bilgilendirebilir, olası ek evrak süreçlerinizi de takip edebiliriz. Böylece size sadece, Fransa’ya planladığınız turistik seyahatinizin keyifli anıları kalır!

Fransa’yı ziyaret edecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; bu ülkenin Schengen ülkesi olması nedeniyle Schengen vizesi almak zorundadır. Fransa vize uygulaması, pasaport türlerine göre değişiklik göstermektedir.

Yeşil, Gri ve Siyah pasaport sahipleri için 180 günlük periyotlarla alınacak 90 günü aşmayan vizeler için bir başvuru süreci bulunmazken; Bordo pasaport sahipleri Fransa Turistik Vizesi başta olmak üzere tüm vize kategorilerinde vizeye tabi tutulmaktadır.

Fransa Turistik Vize Ücreti 2019

Fransa turistik vize ücretleri hakkında 0312 419 09 22 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir ve Fransa’da kalacağınız süre ile yapacağınız giriş sayısı başta olmak üzere pek çok farklı kriter ile belirlenen ücretler hakkında bilgi alabilirsiniz. Unutmayın ki, Fransa’ya seyahat etmek için alacağınız çok girişli Schengen vizesi ile Schengen üyesi ülkelere giriş yapma hakkınız da bulunacaktır. Bu yüzden vize başvuru sürecinizi sorunsuz bir şekilde sürdürmeniz, seyahatinizden alacağınız keyfi artıracaktır.

Fransa Turistik Vize Almanın Kolay Yolu

Vize İşlem Merkezi’nin profesyonel danışmanları aracılığıyla eksiksiz ve Fransa Büyükelçiliği’nin istediği formatta doldurulmuş olarak sizden talep edilecek evraklarınız; Fransa Turistik Vize başvuru sürecinizi başlatmak için resmî makamlara teslim edilmektedir. Ancak, çeşitli ihtimaller dâhilinde Fransa Başkonsolosluğu veya Fransa Büyükelçiliği tarafından ek evraklar talep edilebilir. Bütün bu evrak teslim sürecinin ardından, ortalama 5 iş günü içinde vize başvurunuz sonuçlanır.

Meslek gruplarına göre değişen vize başvuru evraklarınızın tam, eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurulması; yapmayı planladığınız seyahatinize göre en uygun zamanda başvurunuzun gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu süreci, Fransa Vize başvurusu için gereken güncel evrak listesini doğru bir şekilde tamamlayarak sorunsuz atlatmanız mümkündür.

Hata yapmamanız için bizi arayarak süreç hakkında bilgi almanızı, Fransa Başkonsolosluğu yahut Fransa Büyükelçiliği’ne yapılacak Fransa Turistik Vize başvurusu için yetkin danışmanlarımız ile bu süreci yürütmenizi tavsiye etmekteyiz.

Fransa Büyükelçiliği ve Konsolosluğu, vize başvurusu yoğunluğunda dolayı, seyahat tarihine 30 gün ve daha az süreli vize başvuru dosyalarını kabul etmektedir. Seyahat tarihine 30 günden daha fazla süresi olan yolcuların, vize başvuru dosyaları, randevu esnasında kabul edilmeyecektir.

Fransa Turistik Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar

Fransa’ya turistik amaçlı seyahat planlayan kişilerin, kendilerine uygun meslek grubuna ait başlık altındaki 2018 yılı güncel evrak listesini hazırlamaları gerekmektedir:

Şirket Ortakları

  1. Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olan pasaport (Var ise eski pasaportlar.)
  2. 2 adet 3.5 x 4.5 ebatında biyometrik fotoğraf (Son 6 ay içinde çektirilmiş olmalı.)
  3. Şirketin antetli kağıda Fransa Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Islak kaşeli ve imzalı olması gerekmektedir.)

Şirketin;

  1. İmza sirküleri
  2. Vergi levhası (Güncel tarihli olması gerekmektedir.)
  3. Ticari sicil gazetesi
  4. Oda sicil kayıt sureti (son 6 ay içinde alınmış olmalı.)
  5. Faaliyet belgesi (son 6 ay içinde alınmış olmalı.)
  6. Son 3 aylık şahsi veya şirketin banka hesap dökümü (banka tarafından ıslak kaşeli ,imzalı ve en az 4000 TL bakiyeli olması gerekiyor.)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (E devletten barkodlu olarak aile bireyleri görünecek şekilde alınmış olması gerekmektedir.)
  8. İkametgah belgesi (E devletten barkodlu olarak alınmış olması gerekmektedir.)
  9. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  10. Var ise tapu, araç ruhsatı gibi gayrimenkul evrakların fotokopisi
  11. Otel rezervasyonu (Konfirmeli olması gerekmektedir.)
  12. Uçak rezervasyonu
  13. 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası

SSK’ya Bağlı Çalışanlar

  1. Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olan pasaport (Var ise eski pasaportlar.)
  2. 2 adet 3.5 x 4.5 ebatında biyometrik fotoğraf (Son 6 ay içinde çektirilmiş olmalıdır.)
  3. Şirketin antetli kağıda Fransa Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmış görev ve izin yazısı (izin tarihlerini içerir şekilde ıslak kaşeli imzalı olmalıdır.)

Şirketin;

  1. İmza sirküleri
  2. Vergi levhası
  3. Ticari sicil gazetesi (Güncel tarihli olması gerekmektedir.)
  4. Oda sicil kayıt sureti (son 6 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  5. Faaliyet belgesi (son 6 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.)
  6. Ssk işe giriş bildirgesi
  7. Ssk hizmet dökümü (e-devletten barkodlu olarak alınmış olması gerekmektedir.)
  8. Son 3 aylık maaş bordrosu (ıslak kaşeli ve imzalı olması gerekmektedir.)
  9. Son 3 aylık şahsi banka hesap dökümü (banka tarafından ıslak kaşeli ,imzalı ve en az 4000 TL bakiyeli olması gerekmektedir.)
  10. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (E devletten barkodlu olarak aile bireyleri görünecek şekilde alınmış olması gerekmektedir.)
  11. İkametgah belgesi (E devletten barkodlu olarak alınmış olması gerekmektedir.)
  12. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  13. Var ise tapu, araç ruhsatı gibi gayrimenkul evrakların fotokopisi
  14. Otel rezervasyonu (Konfirmeli olması gerekmektedir.)
  15. Uçak rezervasyonu
  16. 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası

Avukatlar

  1. Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olan pasaport (Var ise eski pasaportlar.)
  2. 2 adet 3.5 x 4.5 ebatında biyometrik fotoğraf (Son 6 ay içinde çektirilmiş olması gerekmektedir.)
  3. Fransa Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (ıslak kaşeli, imzalı olması gerekmektedir.)
  4. Avukat kimlik kartı fotokopisi
  5. Barolar birliğine üye olduğuna dair yazı (Güncel tarihli olması gerekmektedir.)
  6. İmza beyannamesi
  7. Vergi levhası (Güncel tarihli olması gerekmektedir.)
  8. Son 3 aylık şahsi banka hesap dökümü (banka tarafından ıslak kaşeli, imzalı ve en az 4000 TL bakiyeli olması gerekmektedir.)
  9. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (E devletten barkodlu olarak aile bireyleri görünecek şekilde alınmış olması gerekmektedir.)
  10. İkametgah belgesi (E devletten barkodlu olarak alınmış olması gerekmektedir.)
  11. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  12. Var ise tapu, araç ruhsatı gibi gayrimenkul evrakların fotokopisi.
  13. Otel rezervasyonu (Konfirmeli olması gerekmektedir.)
  14. Uçak rezervasyonu
  15. 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası

Emekliler

  1. Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olan pasaport (Var ise eski pasaportlar.)
  2. 2 adet 3.5 x 4.5 ebatında biyometrik fotoğraf (Son 6 ay içinde çektirilmiş olmalı)
  3. Fransa Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  4. E devletten emekli olduğuna dair yazı (Barkodlu olarak alınmış olması gerekmektedir.)
  5. Var ise emekli kimlik kartı fotokopisi
  6. Son 3 aylık şahsi banka hesap dökümü (banka tarafından kaşeli, imzalı ve en az 4000 TL bakiyeli olması gerekiyor)
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (E devletten barkodlu olarak aile bireyleri görünecek şekilde alınmış olması gerekmektedir.)
  8. İkametgah belgesi (E devletten barkodlu olarak alınmış olması gerekmektedir.)
  9. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  10. Var ise tapu, araç ruhsatı gibi gayrimenkul evrakların fotokopisi
  11. Otel rezervasyonu (Konfirmeli olması gerekmektedir.)
  12. Uçak rezervasyonu
  13. 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası

Memurlar

  1. Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olan pasaport (Var ise eski pasaportlar.)
  2. 2 adet 3.5 x 4.5 ebatında biyometrik fotoğraf (Son 6 ay içinde çektirilmiş olmalı)
  3. Kurum kimlik kartı fotokopisi
  4. Kurumdan alınmış izin ve görev yazısı
  5. Ssk işe giriş bildirgesi
  6. Ssk hizmet dökümü (e-devletten barkodlu olarak alınmış olmalı)
  7. Son 3 aylık maaş bordrosu (ıslak kaşeli ve imzalı)
  8. Son 3 aylık şahsi banka hesap dökümü (banka tarafından ıslak kaşeli, imzalı ve en az 4000 TL bakiyeli olması gerekiyor)
  9. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (E devletten barkodlu olarak aile bireyleri görünecek şekilde alınmış olması gerekmektedir.)
  10. İkametgah belgesi (E devletten barkodlu olarak alınmış olması gerekmektedir.)
  11. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  12. Var ise tapu, araç ruhsatı gibi gayrimenkul evrakların fotokopisi
  13. Otel rezervasyonu (Konfirmeli olması gerekmektedir.)
  14. Uçak rezervasyonu
  15. 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası

Öğrenciler

  1. Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olan pasaport (Var ise eski pasaportlar.)
  2. 2 adet 3.5 x 4.5 ebatında biyometrik fotoğraf (Son 6 ay içinde çektirilmiş olmalı)
  3. Eğitim kurumu tarafından düzenlenmiş orijinal öğrenci belgesi
  4. Eğitim süreci içerisinde seyahat etmeleri durumunda okuldan izin belgesi (asıl)
  5. Son 3 aylık şahsi banka hesap dökümü (banka tarafından ıslak kaşeli, imzalı ve en az 4000 TL bakiyeli olması gerekiyor.)
  6. Aile bireylerinden anne veya babanın aylık gelirini beyan eden evraklar ve öğrencinin oradaki masraflarını karşılayacağına dair ekstra varsa ev, arsa tapusu, araç ruhsatı.
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (e-Devletten barkodlu olarak aile bireyleri görünecek şekilde alınmış olması gerekmektedir.)
  8. İkametgah belgesi (E devletten barkodlu olarak alınmış olması gerekmektedir.)
  9. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  10. Var ise tapu, araç ruhsatı gibi gayrimenkul evrakların fotokopisi.
  11. Otel rezervasyonu (Konfirmeli olması gerekmektedir.)
  12. Uçak rezervasyonu
  13. 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası